Barnrumsinredning

Finns det något roligare än att inreda barnrummet! Vi får ständigt ett flöde med barnrumsinspo dagarna i enda men vad väljer man? Ibland känns det som en djungel även för oss som arbetat med inredning och trender i flera år.

Vi har samlat en rad charmiga presenter och detaljer som är perfekta i barnets rum oavsett om du vill ha en modern, klassisk eller romantisk stil. Vad har man då i barnrummet? Barnsängen varierar ju med åren – från spjälsäng till växasäng till fullstor säng. Sen är det förstås färgsättningen – måste det vara rosa eller blått? Kanske kan en fondtapet med ett tema eller en målad vägg vara ett sätt att slippa göra om hela rummet för ofta? Skall det vara rymdtema, rosa elefanter eller avskalat och minimalistiskt? Just nu är det oerhört populärt att använda posters som ett uttryckssätt och dekorera barnrummet med. Vi har flera personliga posters som passar för både små och lite större barn.

Till babyrummet är det alltid trevligt med en nattlampa. Vi har jättefina nattlampor från Jellycat som stänger av sig själva efter 45 minuter. Det är också roligt att ge bort ett smyckeskrin till lite äldre tjejer – de brukar plocka med och förvara små saker och smycken där i flera år! Vi har också lakan till spjälsäng med brodyr och flera fina fotoramar att ha familjefoton och foton på babyn i.

Visar 1–16 av 22 resultat