Barnsmycken

På Giftstory är vi väldigt stolta över de barnsmycken vi erbjuder. Molly Brown London blev när det lanserades för några år sen jämförda av Brittiska Vouge som Tiffany’s fast till barn. Smyckena finns i olika prisklasser för att du skall kunna hitta något som passar dig och det tillfälle du skall ge bort en present.

En fantastisk kvalité och design med äkta diamanter och andra ädelstenar pryder smycken som armband, halsband eller örhängen. Vi har en fin kollektion med månadsstenar som passar bra till babyshowers, (det går såklart att byta om beräknad födsel är senare än due date!) som doppresent, gåva vid namngivning eller självklar gåva vid födelsedagar ända upp till hennes 18-års dag!

Alla armband och halsband från Molly Brown går att fästa i tre lägen. Det betyder att det passar från baby/litet barn hela vägen upp till en vuxens handled.

Vi levererar dem i exklusiva rosa askar med fina band och en presentpåse. Med följer också ett litet kort att skriva en hälsning på.

Vi har snabba leveranser (1-3 dagar) på alla smycken utom de med gravyr. De tar lite längre tid. Du har full returrätt (gäller ej gravyr) på samtliga smycken. Handla tryggt och enkelt dina smycken hos oss! Vi lovar att de uppfyller dina förväntningar och att de blir både uppskattade och använda lång tid framöver.

Visar 1–16 av 19 resultat