Nappar

NAPPAR från Elodie Details

Våra nappar är BPA-fri och uppfyller säkerhetsstandarden EN-1400. De har en anatomisk sugdel i ren silikon som inte ändrar form, inte åldras och är lätt att hålla ren. Är lämplig från 3 månader.

Napp till din bebis

I Elodie Details breda sortiment av snygga nappar finns något för varje liten personlighet. Vi var tidigt ute med trendiga nappar och är fortfarande det enda varumärke där du hittar nappar med perfekt matchande napphållare till. Vi lanserar ofta nya nappar och alltid med mönster och motiv anpassade efter säsongens färger och trender. Det finns alltid en variant som du kan komplettera ditt barns väl valda outfit med. Behöver du en napp till en nyfödd? Vi har även speciella nappar för spädbarn om din baby är mellan 0-6 månader.

Säkra nappar

Alla våra kvalitetsnappar uppfyller den specifika EN-standarden för sugnappar, EN-1400 som strikt reglerar allt från hållbarhet till kemikalieinnehåll. Vi tillverkar dem i den mycket högkvalitativa plasten TRITAN, som är BPA-fri och slagtålig. Våra nappar har lufthål i skölden som bidrar till luftcirkulation och minskar risken för hudirritation. En anatomisk napp som har en sugdel tillverkad i ren silikon. Silikonet bidrar framförallt till att nappen inte åldras eller förlorar sin form men det underlättar även när nappen ska rengöras. Vår sugnapp är lätt att hålla ren och kommer med en utförlig bruksanvisning.

1 produkt

  • Rea! Napp Rebel Pudel Elodie DetailsNapp Rebel Poodle Elodie Details Elodie Details

    Napp Rebel Poodle Paul

    Kvalitetsnappar till alla personligheter! Rebel Poodle Paul är en kvalitetsnapp som kommer väl til...
    29 kr
    Lägg i varukorg