Posters - just nu uppdateras vår printer - välkommen åter ett annat tillfälle

Personliga posters & doptavlor:

Motiven på våra posters kommer från olika illustratörer eller fotografer som vi väljer med eftertanke. Våra posters passar till dop, namngivning eller som 1 års present men självklart lika bra till ett äldre barn. Vi har även posters som passar för bröllop. Det är vi som sätter ihop den slutliga produkten och du kan inte köpa samma poster någon annanstans utan den är helt unik. Vi vill att din personliga poster skall vara precis som du vill ha den – personlig just för dig eller det tillfälle det är ämnat för.

Teknisk specifikation print:

Våra personliga tavlor trycks på 140 grams högkvalitativt matt papper (premium plus) med mycket fin kvalité som lämpar sig bra för posters. Eftersom vi vill att de skall hålla länge är de UV-behandlat tryck vilket betyder att de inte kommer att blekas av solen.

Hantering posters:

Våra posters packas i silkespapper och försluts sen i rör innan de skickas till dig. Vi siktar på att skicka den samma dag som den kommer in men det kan vara längre ledtid beroende på produktion eftersom varje poster kräver en handpåläggning för att vi skall kunna leverera bästa möjliga resultat!

Frågor posters:

Är du osäker på något är det bara att du hör av dig till oss! Vänligen skriv vilken produkt det rör sig om när du kontaktar oss via vårt formulär.

Visar alla 11 resultat