Bröllopspresenter - Giftstory 10 tips på vad man bort i bröllopspresent

Bröllopspresenter

Nu börjar det trilla in frågor och beställningar till bröllop. Det är ju såååå härligt!

Bröllop är bland det bästa jag vet. Vad som gör det så bra är ju bland annat stämningen – ALLA som går på bröllop är glada. Kärlek och romantik gör en på gott humör, så enkelt är det. Sen är det alltid god mat, glad musik och alla är fina 🙂 What can go wrong?

Jag gifte mig med min kärlek, Björn 2006. Vi hade hyrt en stor villa på Västkusten och bjudit in massor med folk till fest i dagarna tre. Vi hade en ganska begränsad budget men fick ändå till det precis så som vi ville ha det. Jag hade fått min drömklänning från Garamaj och kände mig som en prinsessa, vigseln var precis som vi ville ha det – ombord på en ångbåt och festen var fantastisk, långt in på småtimmarna. Jag kan fortfarande – 11 år senare drömma mig tillbaka till de här dagarna.

Vi fick så många fina presenter. Vi hade skrivit en önskelista på vad vi önskade oss i bröllopspresent på NK har jag för mig. Jag tror att vi har kvar och använder alla bröllopspresenterna! Jag funderar på vilka som funkat bäst men jag kan inte komma på någon “dålig”. Jag har listat några förslag på bröllopspresent nedan – det finns länkar. Såklart att det finns massor med andra märken än de vi erbjuder men det är ett urval!

  1. Vin- eller champagneglas (Orrefors har fantastiska serier – vi har Difference och älskar dem än)
  2. Tårtspade eller silversaker till bordet
  3. Winecoaster eller champagnesabel (Kolla Georg Jensen eller Laguiole)
  4. Vaser! Vi har flera fina men kika på den här från Klong.
  5. Olika föremål i silver, ramar, skålar mm
  6. Ljusstakar
  7. Servettringar med gravyr på
  8. Fina viner att lagra
  9. Ett träd (om de har trädgård förstås!)
  10. En gunga för två!

Sen tycker jag att det är roligt med foton. Det är roligt att se tillbaka på hur man själva såg ut, gästerna, vigseln mm. Bilderna gör det enklare för oss att minnas känslan. Se till att förhandla till er foton i på USB sticka i originalformat! Vi har ett par hundra och jag kan fortfarande förlora mig i dem emellanåt. Nu när våra barn är så stora är det också roligt att visa och förklara för dem.

bild 3

Jag drömmer fortfarande om att köpa ny klänning och förnya våra löften på en strand någonstans. Kanske på Madiverna eller i Grekland..?! Nu har ju vår tioåriga bröllopsdag just passerat men vi valde att vänta eftersom jag kämpar med att starta upp Giftstory var det inte läge 😉 Men kanske till vår 15 eller 20-åriga bröllopsdag!?

Må så gott godingar så hörs vi!

Kram, Louise