Doppresenter till advents- och juldop - hos Giftstory

Doppresenter till advents- och juldop

Snön lyser med sin frånvaro än så länge i Sigtuna men med mörkret sprider sig ändå en känsla av advent och att tiden för jul och mys närmar sig. Här hemma har vi satt upp belysningen i träden och på altanen. Lily, vår labrador måste duscha efter varje promenad eftersom det är så blött ute, så jag kan erkänna att jag längtar efter lite snö…. Nu är det mindre än en månad till julafton så det vore väl lagom nu?

Giftstory växer och det tycker jag förstås är jätteroligt! Allra bäst går våra produkter med namn. Vi säljer fler doppresenter än någonsin men vi kan också se en ökning av andra kategorier som presenter till nyfödda eller små barn. Vå mest säljande produkt just nu är doptavlan med stjärntecken. Det är roligt eftersom den är unik och det verkar uppskattas av många. En nyhet bland våra poster är också ett fint lejon som även den fungerar jättebra som doptavla eller tavla till en nyfödd, hitta den här.

Personlig dop eller födelsetavla med lejon

I övrigt har vi fokus på vår nya produkt tallrik med ditt barn som seriefigur. Den väcker intresse och vi skickar dagligen nya på tryck! Det är fantastiskt att se hur olika varje tallrik blir. Självklart har Oliver och Hugo fått varsin även om de egentligen är lite för stora. Vi håller redan på att vidareutvecklar den och vi har flera både frisyrer, hårfärger och glasögon. Vi har provat att marknadsföra den på Facebook och det verkar fungera bra! Det var bla där vi fick både bra feedback och kritik som vi nu ta till oss. Era önskemål är så viktiga för oss! Sen är det svårt att hinna med allt på en gång som egenföretagare, det är ju många hattar man får byta mellan när man driver något själv.

Talrik Allice ovan

Hursomhelst, hoppas att ni får en fin vecka. Om du saknar något hos oss eller bara vill ha lite tips i djungeln av doppresenter till advents- och juldop – ring eller maila så skall jag försöka hjälpa dig.

Må så gott och ta tillvara på de sista dagarna i november.

Kram,

Louise