Frakt och retur - Giftstory

Frakt och retur

FRAKT:

Vi använder Postnord för skicka våra paket. Fast pris 59 kr – fraktfritt på beställningar över 800 kr.

Paketet är framme inom 3-7 arbetsdagar. (längre leveranstid kan förekomma i norra Sverige så ha gärna någon extra dag i åtanke när du beställer). Du får ett meddelande via e-post, sms eller brev när paketet finns att hämta. Postnord har Nordens största nät av utlämningsställen. Observera att våra personliga produkter med print, brodyr och gravyr också kan ha längre leveranstider. Du hittar dem under respektive produkt.

Beställer du någon av våra mindre produkter kommer det levereras direkt hem i din brevlåda under förutsättning att den går in i brevlådan annars går det till ett utlämningsställe nära dig.

RETUR:

Vi använder Postnord för att säkerställa din returhantering. Kontakta oss så förser vi dig med en returfraktsedel och en instruktion om hur det går till. Våra returer är gratis för dig som kund.

Returen lämnar du till närmaste ombud för leverans åter till Giftstory. För att returen skall godkännas och pengarna returneras gäller det att eventuell förpackning till produkten är intakt.

Du har 60 dagars returrätt. Observera att returrätt gäller ej personliga produkter med brodyrer eller liknande. Dock kan man självklart reklamera varan om det skulle vara något fel på den. Kontakta oss då via mail med information om vad som är fel. Observera att det kan hända att vi vill ha produkten åter – dock står vi självklart för returkostnaden i så fall.

I dagsläget går våra leveranser endast inom Sverige.