Personliga presenter med brodyr - läs om brodyr hos Giftstory

Personliga presenter med brodyr – brodyr hos Giftstory

Personliga presenter med brodyr – brodyr hos Giftstory

Eftersom vi erbjuder brodyr på flertalet av våra personliga presenter tycker vi att det är en bra idé att berätta lite om hur vi jobbar med det på Giftstory. Brodyr är en stor del i vårt erbjudande – på både kända och okända varumärken. Oftast är det till nyfödda, som doppresent eller bröllopspresent som vi säljer gåvor med brodyr men det går förstås att använda till mycket mer.

Vi börjar alltid med att utgå från materialet. Passar det för brodyr? Efter det har vi tagit fram 3 typsnitt som vi jobbar med och som ger ett hållbart och visuellt tillfredställande resultat. Inför varje ny produkt som lanseras testar vi att brodera produkten – dels för att få känna hur materialet och brodyren gifter sig med varandra men även för att välja ut färger på tråden. Ibland har vi endast en färg på tråd och ett typsnitt till en produkt – det kan vara för att behålla en stil eller känsla hos produkten som annars kan gå förlorad och ibland finns det flera för dig att välja på. Det framgår under respektive produkt.

Ofta har vi också en begränsning av 12 tecken för brodyren. (Undantag är tex lakan för spjälsäng eller vagga där flera namn och datum kan broderas på.) Begränsningen är för att inte man skall förlora känslan eller funktionen på den produkt som broderas – broderar du för mycket riskerar det att bli mer brodyr med filt än filt med brodyr 🙂

Vi använder oss av ett större företag som underleverantör till Giftstory. Det är dels för att klara större volymer men också för att säkerställa kvalitén på våra personliga presenter. Våra brodyrer skall hålla lika länge som det vi broderar på och maskinerna som används är kraftiga och gjorda för industribrodyr. Det är också därför vi har lite längre leveranstid, processen från order till leverans blir lite längre men resultatet blir också bättre!

brodyr bröllopsresent
Personliga presenter med brodyr. Passar till doppresent, nyfödda och bröllop.

Vi har en fin och personlig relation tillsammans med brodyrfirman som vi är mycket stolta över. Det finns en yrkesstolthet och kunskap som vi värderar högt. Vi har sålt presenter med brodyr i snart 3 år och inte fått en enda reklamation! Det är vi stolta över och tolkar det som att våra hårt ställda krav på kvalité levererar.

Har du några frågor om våra brodyrer hör av dig! Är du nyfiken? Du hittar flera av dem här – under vår kategori med personliga presenter.