Personligare blogg och weekendplaner

Personligare blogg & weekendplaner!

Hallå!

Jag tänkte börja skriva lite mer personliga inlägg här på bloggen eftersom det är en del av företagets idé att det drivs av mig – Louise – en helt “vanlig”och lika mycket “ovanlig” tvåbarnsmamma i Sigtuna :). Jag värderar själv högt att handla i  butiker där jag får den där personliga kontakten. Även om jag inte besöker butiken vill jag känna att det finns en person bakom som har ett genuint intresse i företaget och/eller produkten jag är intresserad av. Såklart att det skall göra det även på Giftstory! Jag brinner för både företaget och de presenter/produkter jag säljer och väljer dem med omsorg.Fil 2017-06-16 14 32 51

Jag är 41 år och gift med min man Björn – vi har två pojkar och en labrador. Mina barn, Oliver och Hugo är 9 och 8 år. Det skiljer 1 1/2 år och det är fortfarande färskt i minnet hur det var när de var små… Jag är en typisk tvilling (även om jag inte är ett astrofan) och har ofta mycket ideér och saker på gång, kanske en typisk entreprenör. Min man är praktisk och jag är kreativ – vi kompletterar varann superbra och har en relation som gått genom eld och vatten, ett superteam helt enkelt.

Vi har relativt nyligen byggt vårt andra hus – vi flyttade 2015 från Fågelbro, Värmdö till i Wenngarn utanför Sigtuna. Jag tycker om både inredning och trädgård och fixar gärna med det på helgerna. Jag har i helgen ett jätteprojekt med att plantera MASSOR med växter då det är det som återstår i huset. Just nu är det bara gräsmatta… Andra stora intressen är yoga, mat, vin, resor, foto, måla och shopping. Jag har också ägnat en stor del av mitt liv hittills åt att personlig utveckling och att hitta mig själv. Mindfulness är en stor del av min vardag. Livet är för kort för att vi inte skall göra ALLT för att må så bra som möjligt och njuta av det – vad just det nu innebär för dig.

Fil 2017-06-16 14 35 06

Tips!

Jag kommer också att tipsa om allt möjligt här på bloggen. Jag gör inga samarbeten med andra företag utan det jag rekommenderar gör jag för att jag tycker att det är bra saker! Jag samarbetar en del med andra influensers så de kommer säkert att synas också. Kika in i morgon så skall jag berätta mer om planteringen, vilka växter vi valt och mannen som räddat min trädgård.

Hoppas ni får en supertrevlig fredag mina vänner så hörs vi snart igen!