Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2018

Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2019

Vad är den bästa doppresenten? Vi har plockat fram våra mest populära doppresenter – det är tydligt att man vill ge bort något som gärna stannar kvar i familjen. Helst personlig eller från något välkänt varumärke med bra kvalité. Här listar vi våra 10 mest sålda doppresenter. De flesta passar också riktigt bra som gåvor till nyfödda.

1. Personlig dop eller födelsetavla med barnets stjärntecken

Doptavla med stjärntecken
Personlig dop eller födelsetavla med barnets stjärntecken. Målad i vattenfärg och tryckt på 50×70 papper blir det en tidlös gåva till barnets dop eller till en nyfödd liten stjärna! Klicka på bilden för mer info. Pris 359 kr.

2. Borste och kam i silver från English Trausseau

Doppresent
Borste och kam i silver blir en fin doppresent. Ett riktigt hantverk som bl.a. återfinns på Harrods i London och en av våra mest sålda doppresenter! Levereras i fin ask och påse med handsydda detaljer. Klicka på bilden för mer info. Pris 469 kr.

3. Hennes första diamant – ett armband från Molly Brown, London

Ett otroligt vackert armband med en sten som kan användas i många år. En mycket uppskattad present till dop eller nyfödd. Plus är att den går att knäppa i flera steg när hon växer. Från fantastiska Molly Brown i London.
Ett otroligt vackert armband med en sten som kan användas i många år. En mycket uppskattad present till dop eller nyfödd. Plus är att den går att knäppa i flera steg när hon växer. Från fantastiska Molly Brown i London. Klicka på bilden för mer info. Pris 639 kr.

4. Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen – med gravyr

Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen är en riktig klassiker. En doppresent som garanterat kommer finnas kvar i flera generationer.
Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen är en riktig klassiker. En doppresent som garanterat kommer finnas kvar i flera generationer. Klicka på bilden för mer info. Pris 839 plus 199 kr för gravyr.

5. En snutte att bära med sig för trygghet och tröst – med broderat namn. Från världsledande nalletillverkaren Jellycat.

Den finaste snutten - broderad med namn. Starry Bunny Jellycat blir en fin doppresent
Med långa öron, en söt näsa och otroligt mjuk päls, är hon en godnatt kompis för dagdrömmare. Klicka på bilden för mer info. Pris 199 kr plus 99 kr för brodyr.

6. En vit filt med broderat namn. Gallerfilten i 100% ringspunnen bomull följer med hela första året, i vagnen, bilen och i spjälsängen.

Babyfilt med brodyr, vit
En vit babyfilt med egen brodyr blir en underbar gåva till en nyfödd prins eller prinsessa! Passar till både dop eller namngivning. Klicka på bilden för mer info. Pris 299 ink brodyr.

7. Mitt första resekit

Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2019

8. Brios klassiska klosslåda – med namnet graverat

Barnen älskar Brios klassiska klossar! Gravera med barnets namn och du har en mycket uppskattad doppresent!
Barnen älskar Brios klassiska klossar! Gravera med barnets namn och du har en mycket uppskattad doppresent! Klicka på bilden för mer info. Pris 299 kr plus 199 för gravyr.

9. Lakan med brodyr till vaggan – en doppresent i generationer

Vita lakan till vaggan med brodyr
Vita påslakan till vaggan med brodyr – en uppskattad present som kan leva vidare i generationer! Fyll på med syskonens namn, en fin tradition att föra vidare i många år. Välj mellan flera typsnitt och färg på brodyr. Klicka på bilden för mer info. Pris 399 kr.

10. Designa ditt barns tallrik – en helt unik bild på ditt barn!

Designa ditt barns tallrik. Du väljer själv enkelt ditt barns ansiktsdrag - ögon, näsa, leende, hårfärg och frisyr mm. Resultatet är en helt unik bild av ditt barn! Vad kan vara en bättre doppresent eller present till födelsedag?
Designa ditt barns tallrik. Du väljer själv enkelt ditt barns ansiktsdrag – ögon, näsa, leende, hårfärg och frisyr mm. Totalt finns det flera 100 000 varianter, – resultatet är en helt unik bild av ditt barn! Vad kan vara en bättre doppresent eller present till födelsedag? Klicka på bilden för mer info. Pris 299 kr.

Känner du dig fortfarande osäker eller vill du kika mer? På Giftstory har vi flera kategorier att utforska! Kika gärna under “Doppresenter” (länk) – där hittar du kategorier som Presenter under 300 kr, klassiska doppresenter, smycken som doppresent eller personliga doppresenter.

Välkommen till Giftstory!