Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2020 - personliga doppresenter

Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2020

Vad är den bästa doppresenten? Vi har plockat fram våra mest populära doppresenter! Här hittar du personliga presenter och välkända varumärken med bra kvalité. De passar förstås också riktigt bra som gåvor till nyfödda. Vi har presenter i alla prisklasser så du kan hitta något som passar dig.

1. Personlig dop eller födelsetavla med barnets stjärntecken

Doptavla med stjärntecken
Personlig dop eller födelsetavla med barnets stjärntecken. Målad i vattenfärg och tryckt på 40×50 eller 50×70 papper blir det en tidlös gåva till barnets dop eller till en nyfödd liten stjärna! Pris 299-359 kr.

2. Borste och kam i silver från English Trausseau

Doppresent
Borste och kam i silver blir en fin doppresent. Ett riktigt hantverk som bl.a. återfinns på Harrods i London och en av våra mest sålda doppresenter! Levereras i fin ask och påse med handsydda detaljer. Pris 469 kr.

3. Hennes första diamant – ett armband från Molly Brown, London

Ett otroligt vackert armband med en sten som kan användas i många år. En mycket uppskattad present till dop eller nyfödd. Plus är att den går att knäppa i flera steg när hon växer. Från fantastiska Molly Brown i London.
Ett otroligt vackert armband med en sten som kan användas i många år. En mycket uppskattad present till dop eller nyfödd. Plus är att den går att knäppa i flera steg när hon växer. Från fantastiska Molly Brown i London. Klicka på bilden för mer info. Pris 749 kr.

4. Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen – med gravyr

Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen är en riktig klassiker. En doppresent som garanterat kommer finnas kvar i flera generationer.
Den klassiska sparbössan Moneyphant från Georg Jensen är en riktig klassiker. En doppresent som garanterat kommer finnas kvar i flera generationer. Pris 999 plus 199 kr för gravyr.

5. Kaninsnutte med broderat namn

Den finaste snutten - broderad med namn. Starry Bunny Jellycat blir en fin doppresent
Med långa öron, en söt näsa och otroligt mjuk päls, är hon en klar favorit. Välj mellan flera typsnitt och färger på tråd för att göra den helt personlig efter dina önskemål!Pris 239 kr plus 99 kr för brodyr.

6. Karusell i silver – sparbössa

Karusell i silver – en klassisk sparbössa
Karusell i silver – en klassisk sparbössa. En riktigt klassisk sparbössa i form av en gammal karusell. Vackra detaljer gör den till en fin detalj i barnrummet och något som kommer finnas kvar länge i familjen. Pris 299 kr.

7. Mitt första resekit

Tips på 10 riktigt bra doppresenter 2019Väldigt fint presentkit till dopet att ha på första resan! Levereras i en fin ask färdig att ge bort. En av våra mer prisvärda produkter 229 kr. 

8. Slack-Jack Monkey – världens bästa kompis

Slack Jack Monkey världens bästa kompis
Slack Jack Monkey världens bästa kompis. En av våra mest sålda gosedjur med långa härliga armar som alltid finns med – i vagnen, sängen och till dagis. Pris 249 kr.

9. Bilbana i trä med fyra bilar

Grå bilbana i trä med fyra bilar sida med bilar Jabadabado doppresenter

Finns i fyra färger – rosa blå och grå! Den här är både rolig och dekorativ i barnrummet! En kreativ och rolig bilbana till små med fart i. Släpp bilarna längst upp från banan och se hur de snabbt åker hela vägen ner. Pris 299 kr.

10. Filtar med namn broderat

Love EKO Mild Green babyfilt – med eller utan brodyr

Vi har massor med härliga filtar i vårt sortiment! Tjocka, tunna, ekologisk bomull, fleece, olika färger och stickningar. Du väljer själv mellan olika typsnitt och flera färger på tråd. Pris från 249 kr.

Känner du dig fortfarande osäker eller vill du kika mer? På Giftstory har vi flera kategorier att utforska! Kika gärna under “Doppresenter” (länk) – där hittar du kategorier som Presenter under 300 kr, klassiska doppresenter, smycken som doppresent eller personliga doppresenter.

Välkommen till Giftstory!