Böcker

Välkommen till böckernas värld! Hos oss hittar du många lite extra genomtänkta böcker. De stora och tjocka men även de lite mindre och lättare.

Vill du ge bort en bok i present? Då har du kommit till rätt ställe! Böcker är alltid uppskattat – oavsett om det är till en baby eller en äldre person! Skriv en personlig hälsning i och läs den för barnet varje gång du hälsar på. Du minns säkert själv vad dina föräldrar läste för böcker för dig när du var liten? Var det djurens värld, vetenskap eller riddare och prinsessor som lockade? Eller handlade böckerna om hur du bygger en koja eller besegrar tjuvar och banditer? Fanns Astrid Lindgren eller andra prisbelönta författtare i bokyllan eller var det serietidningar? På Giftstory tycker vi om att göra egna reflektioner om vad vi själva gillade som barn men också vad vi tror passar olika individer.

Vi har också ett brett sortiment med fylla-i-böcker. Allt från graviditeten, till dopdagen eller de första födelsedagarna. Välj själv! Gör din beställning snabbt och enkelt online för en snabb leverans!

Visar alla 4 resultat