Djeco

Om Djeco

Ytterligare ett av våra varumärken som vi är otroligt stolta över att få representera. Deras leksaker och spel är fantastiska. Alla barn äskar dem. Passar som doppresent, gåva till en nyfödd eller till en babyshower. Vi lovar att barnet kommer få massor med klassiska presenter på sin dopdag men kanske passar det dig bättre att ge bort något färgglatt som sticker ut? Låt dig svepas med i Djecos fantastiska värld och ha det fantastiskt roligt med ditt barn!

Mer än hälften av teamet arbetar med att designa våra produkter och har allt som oftast händerna i färgburken och huvudet fullt av idéer.

För Djeco är absolut frihet mycket viktigt eftersom det ger plats åt både skaparglädje och tokiga idéer. Precis som små barn hittar vi på roliga spel och leksaker för alla, som får barnen att drömma, skratta och upptäcka.

Men även om kvalitet och estetik är viktigt så anser vi även att idéerna måste vara smarta, praktiska och framför allt genomförbara. Vi ser det även som vår uppgift att stimulera barnets sinnen, berika dess fantasi och tillfredsställa upptäckarglädjen. När vi utvecklar våra objekt och våra kartonger gör vi det med stor omsorg om detaljer. Våra steg-för-steg-häften, små kort, dekorativa förpackningar och tips kommer att guida de små samtidigt som de kommer till glädje för hela omgivningen!

Visar alla 9 resultat