Djeco

Om Djeco

Ytterligare ett av våra varumärken som vi är otroligt stolta över att få representera! Deras leksaker och spel är fantastiska. Alla barn äskar dem! Designen överträffar sig själv om och om igen och de är perfekta presenter. Köp dem som doppresent, gåva till en nyfödd eller till en babyshower. Vi lovar att barnet kommer få massor med klassiska presenter på sin dopdag men kanske passar det dig bättre att ge bort något färgglatt! Låt dig svepas med i Djecos fantastiska värld och ha det fantastiskt roligt med ditt barn!

ETT VIKTIGT TEAM, EN KOLLEKTIV VIRVELVIND, MED UPPGIFT ATT VARA KREATIVA…

Hör Djeco beskriva sig själva:

Mer än hälften av vårt team arbetar med att designa våra produkter och har allt som oftast händerna i färgburken och huvudet fullt av idéer. Här finns ingen stor marknadsföringsbudget och inga kommunikationsplaner! Vi föredrar att ägna vår tid åt att utarbeta vackra leksaker som vi kan vara stolta över. Det är bra mycket roligare och det fungerar!

Vi är som små barn när vi hittar på roliga spel och leksaker för alla åldrar”

För oss på Djeco är absolut frihet mycket viktigt eftersom det ger plats åt både skaparglädje och tokiga idéer. Precis som små barn hittar vi på roliga spel och leksaker för alla, som får barnen att drömma, skratta och upptäcka. Våra grafiska formgivare, illustratörer och uppfinnare söker, experimenterar och delar … och ur detta sprudlande samarbete föds leksaker i 1001 olika utföranden.

KREATIVITET FÖR ALLA BARN …
Men även om kvalitet och estetik är viktigt så anser vi även att idéerna måste vara smarta, praktiska och framför allt genomförbara. Vi ser det även som vår uppgift att stimulera barnets sinnen, berika dess fantasi och tillfredsställa upptäckarglädjen. När vi utvecklar våra objekt och våra kartonger gör vi det med stor omsorg om detaljer. Våra steg-för-steg-häften, små kort, dekorativa förpackningar och tips kommer att guida de små samtidigt som de kommer till glädje för hela omgivningen!

NYHETER VARJE ÅR …
Mer än 1000 produkter, 3 olika typer (leksaker och spel, dekorationer, pyssel) och nya sortiment varje år. Vi älskar att ständigt förnya oss (vi skapar en ny produkt varje dag) och vi är inte rädda för att ta risker när det gäller att förverkliga våra drömmar. Här finns plats för det oförutsägbara och originella!”

Showing all 14 results