Elodie Details

Om Elodie Details

Vi sitter och väntar inför varje ny kollektionslansering! Ingen har gjort så fina badcapar eller napphållare. Napparna finns både till nyfödda och äldre bebisar och varje design är unik. Allt från babyfiltar, nappar till den numera klassiska Back Pack Mini ryggsäcken som är så populär på förskolan. Vi rekommenderar verkligen Elodie Details när du skall köpa en babypresent. De passar som doppresent, gåva till nyfödd, babyshowers eller bara för att skämma bort din dotter, son eller barnbarn.

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer.

Täta kollektionslanseringar i kombination med trendmedveten och nytänkande design har gjort Elodie Details till en favorit, inte bara på hemmaplan i Sverige utan runt om i stora delar av Europa och resten av världen.

Elodie Details är ett varumärke som idag är välkänt bland Sveriges småbarnsföräldrar och uppskattat för sin moderna syn på design av babyprodukter, där aktuella heminredningstrender ofta blandas in i formgivningen. Företaget startades av Linda Sätterström i samband med att hennes dotter Elodie föddes 2004. Hon insåg snabbt att nästan ingen designomtanke ägnats de många vardagsprodukter som babylivet är fullt av.

Hos Giftstory har Elodie Details varit med från start och vi är stolta över att ha dem i vårt sortiment!

Visar alla 6 resultat