Emma Israelsson

Företaget och designern Emma Israelsson:

Emma är en väldigt härlig person som verkligen brinner för det hon gör! Målmedveten med ett fint öga för detaljer och med hjärtat på rätt ställe. Flera av hennes smycken passar bra som doppresent eller morgongåva. Det passar lika bra till stora som små flickor. Visa henne din kärlek med ett smycke från Emma!

EMMA ISRAESSON STOCKHOLM är ett snabbt växande svenskt varumärke på den internationella smyckemarknaden och grundades av den svenska designern Emma Israelsson. Företaget, med säte i Stockholm, har redan kunder över hela världen. Emma har alltid haft ett stort intresse för design och kommunikation.

Efter 11 år i reklambranschen och 8 år på en toppbyrå i Stockholm, började Emma med sitt eget designföretag. Emmas smycken andas tidlös elegans och är designade med en skandinavisk signatur och en enkelhet som gör att man vill bära smyckena varje dag. Varje bit kommunicerar också ord, välsignelser och löften och bidrar till något bra – 10% av vinsten går alltid till välgörenhet.

Under 2012 släpper hon sin första kollektion fashioned – PS23. Denna vackra psalm ger oss löften om välsignelser, skydd och uppmuntrar oss att komma ihåg vem det sanna och eviga herren är.

“Jag har alltid haft ett brinnande önskan att starta ett företag som räknas. För att göra det krävs det att du är riktigt bra på det du gör och att du föder det med kärlek, det måste finnas passion och hårt arbete, samtidigt som man siktar högt. Utsökt design och framgång är definitivt ett mål, men det skulle inte vara värt mycket om vi inte hade en större mål, ett mål att ge tillbaka från varje liten framgång till någon i nöd.”

Visar alla 5 resultat