Lilla Gunga

Lillagungas berättelse

Det är ingen tillfällighet att gungan har funnits i nästan 3500 år. En klassisk möbel och leksak; älskad av barn och vuxna runt om i världen. En produkt som har stått sig genom tiderna, och inte gå ut ur stil hur som helst. Vår historia börjar sommaren 2010 då Anton Stenfors, grundaren av Lillagunga hade svårt att försöka hitta en snygg kvalitet gunga för hans två söner. Anton bestämde sig för att göra en själv och det slutade med de första stegen mot att utforma den första modellen av Lillagunga Classic.

Efter en period av marknadsundersökningar på djupet insåg Anton att den första prototypen var inte bara svaret på en fars behov utan det fanns en lucka på marknaden för familjer som söker funktionella och tilltalande gungor. Under 2013 var Lillagunga igång med en vision att bli den ledande producenten av en återuppfunnen designklassiker för varje hem.

Den första verksamhetsåret förlitade man sig helt på marknaden med feedback på Lillagunga Classic, och så småningom blev det uppenbart att det fanns utrymme för liknande produkter till kompletta produktportföljen.

2013 vann Lillagunga Classic “Inredning reportrar tävling” som syftar till att främja noggrant gjorda designprodukter som passar människors vardag.

Ett år senare under 2014, hade Lillagunga Grand swing för vuxna barn och vuxna utformats. Tanken på att utveckla en produkt linje gungor för människor i alla åldrar tog ytterligare kliv. I september 2015 visades Lillagunga Baby under Helsinki Design Week med omedelbar framgång. Med sin vackra form och dubbelvikta äkta lädersits blev Lillagunga Baby snart flaggskeppet för företaget. Det senaste tillskottet till Lillagunga samlingen är Lillagunga Ringar, som inleddes strax före jul 2015.

Idag har Lillagunga fysiska butiker i Finland och återförsäljare över hela världen. Lillagungas mål är att fortsätta att utveckla nya produkter av exceptionell kvalitet och bli ett internationellt erkänt varumärke i den globala designen marknaden.

Vi kan verkligen rekommendera Grand Lillagunga, det är en perfekt dopgåva eller present till barn i alla åldrar.

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.