Molly Brown

Exklusiva smycken till barn och unga flickor

Molly Brown London grundades 2006 och utnämndes omgående till ”Tiffany’s för flickor” av Brittiska Vogue Magazine. Deras vision var att skapa ett varumärke baserat på tron att ett smycke som ges till en tjej ska representera god kvalitet och riktig lyx – oavsett hennes ålder. Smycken är en gåva för sig, de håller våra minnen vid liv och är den perfekta gåvan för en flicka.

Samtliga armband och halsband från Molly Brown går att knäppa i tre storlekar. Det passar alltså från liten baby upp till hennes 18-års dag och ännu längre! Vanligast förutom födelsedagar är att man köper dem till nyfödda, som doppresent eller till konfirmationen.

Bland smyckena hittar du den populära kollektionen “Hennes första diamant” där du hittar flera varianter med äkta diamanter. Det är ju enkelt att förstå att de är så populära – det är svårt att tänka sig en bättre gåva att både ge bort och att få? Det finns också flera lite lekfullare smycken som tex Jellybean eller varför inte våra populära månadsstenar. Glöm inte heller att titta på armbanden eller halsbanden med gravyr, mycket uppskattade.

Visar 1–16 av 17 resultat