Om Giftstory - personliga presenter med brodyr, gravyr och posters

Personliga produkterBygga klossar på en elefant!Diamantarmband

Om Giftstory

Noga utvalt.

Vi säljer presenter, inredning och babyprodukter från hela världen! Vi har samlat några riktigt bra varumärken, både kända och okända, svenska och utländska – alla med sin unikitet. Vi är måna om att erbjuda bra, personlig service med snabba leveranser.

Vi vet att många har ont om tid idag, du hinner kanske inte besöka flera butiker innan du köper en present utan vill att det skall gå fort. Giftstory finns här på dina villkor – vi har alltid öppet, finns med dig överallt. Är det riktigt bråttom erbjuder vi expressfrakt mot ett tillägg. Vi finns sedan 2019 också med ett kontor och Showroom i Gåshaga, Lidingö där du kan besöka hos och hämta ditt paket direkt! Kontakta oss då öppettider kan variera.

Vilka är vi?
Liksom produkterna och varumärkerna har även vi en story. Det finns ett antal personer som jobbar och bygger upp Giftstory sedan starten 2015 men det är Louise som är frontperson och mest aktiv i företaget. Det är hon som köper in produkterna och roddar hela webshoppen. Det är också hon som svarar om du kontaktar oss via telefon eller mail. Hör av dig, oavsett om du har frågor om produkter, Giftstory eller är på jakt efter något som du inte hittar i sortimentet. Vi löser det!

Louise har ett förflutet från varumärkesbranshen och reklamvärlden. Hon har bott utomlands och reser mycket. Med sig har hon fått en samling erfarenheter och inspiration som mynnat ut i Giftstory.

“- Jag hinner sällan lägga ner den tiden jag själv vill på att hitta noga utvalda presenter för just den personen eller tillfället. Det finns ju så otroligt många fina varumärken och produkter från hela världen som de flesta aldrig får tillgång till – min ambition är att samla några av dem här, så att du enkelt kan ta del av dem och ge bort något som känns helt rätt för den personen och tillfället!” Louise