Om Giftstory - personliga presenter med brodyr, gravyr och posters

Personliga produkterBygga klossar på en elefant!Diamantarmband

Om Giftstory

Noga utvalt.

Vi vill kombinera det bästa från två världar. Det skall vara roligt att handla presenter hos oss, precis som i en fin butik på stan och därför jobbar vi med egna foton och personliga texter. Allt för att du skall få en upplevelse som känns positiv. Vi samlar riktigt bra varumärken, både kända och okända men samtliga med riktigt bra kvalité. Vi är måna om att erbjuda bra, personlig service med snabba leveranser.

Vi vet att många har ont om tid idag, du hinner kanske inte besöka flera butiker innan du köper en present utan vill att det skall gå fort. Giftstory finns här på dina villkor – vi har alltid öppet, finns med dig överallt. Är det riktigt bråttom erbjuder vi expressfrakt mot ett tillägg. I vissa fall kör vi även ut presenter – så länge det är i Stockholmstrakten.

Giftstory grundades sent under 2015. Webbshopen lanserades under februari 2016.

I dagsläget erbjuder Giftstory huvudsakligen doppresenter och presenter till små barn. Det är ett medvetet valt att satsa på en kategori i taget men vi vill förstås erbjuda även bröllopspresenter och presenter till andra högtider också. Just nu ligger Giftstorys fokus på att utveckla sortimentet med personliga produkter. Vissa kommer från återförsäljare men de flesta utvecklar vi själva i samarbeten med olika samarbetspartners.

GiftstoryVilka är vi?
Liksom presenterna har även vi en story. Det finns ett antal personer som jobbar och bygger upp Giftstory sedan starten 2015 men det är Louise som är frontperson i företaget. Det är hon som köper in produkterna, fotograferar och skriver texterna. Det är också hon som svarar om du kontaktar oss via telefon eller mail. Hör av dig, oavsett om du har frågor om pr
odukter, Giftstory eller är på jakt efter något som du inte hittar i sortimentet. Hon löser det!

Louise tvåbarnsmamman som levt livet både på landet och i storstan. Hon har bott utomlands och reser mycket. Med sig har hon fått en samling erfarenheter och inspiration som mynnat ut i produkterna du ser hos oss.

“- Jag hinner aldrig lägga ner den tiden jag själv vill på att hitta fina presenter. Det finns ju så otroligt många fina varumärken och produkter från hela världen som de flesta aldrig får tillgång till – min ambition är att samla dem här, så att du enkelt kan ta del av dem och faktiskt ge bort något riktigt bra.” Louise